6ena MANIFESTACIÓ ANTITAURINA

BECERRADES CADAFALERES MAI MÉS

Dissabte, 24 de setembre de 2011 – 16:30 h.

Lloc: estació de rodalies de tren, Algemesí.“Quan vaig començar em deien que mai ho aconseguiria, que era una tradició mil•lenària. Ara, fins i tot en els pobles més xicotets, hi ha gent que s’hi oposa”. Waris Dirie, model i símbol de la lluita contra l’ablació.

BECERRADA / JONEGADA:

Festejo taurino en el que se lidian becerros. En ningún caso estos animales podrán superar los dos años de edad, ni causar peligro debido a sus defensas. Pueden actuar en ellos: profesionales, aficionados, o jóvenes que se inician en el mundo del toro. En estos actos debe existir un director de lidia (Un diestro profesional, en el supuesto de que intervengan aficionados). Diccionario Taurino

RESUMINT, és fer açò:

RESUMINT, és fer açò:

VÍDEO DE LES BECERRADES D'ALGEMESÍ

diumenge, 6 de setembre de 2009

Performance d'AnimaNaturalis

AnimaNaturalis farà una performance de denúncia de les becerrades cadafaleres el dissabte 19 de setembre, a les 12:00 del migdia, a la Plaça de la Ribera d’Algemesí.

Delegació de Govern de València ha autoritzat l’acte, però, com ja és “tradicional” amb moltes resistències. La nostra petició de l’espai de la plaça del Mercat fou denegada perquè “passava gent”. La proposta alternativa de Delegació de Govern fou, i també s’ha convertit en costum, el Raval, a l’altra banda de la via del tren. El Raval d'Algemesí és, a causa de l’oblit premeditat i la mala gestió, un barri degradat, deprimit, envoltat de naus industrials, on el tràfic de droga, la prostitució, la marginalitat, l'atur i la precarietat assoleixen hui uns índexs i unes xifres de les més altes de les terres valencianes. Sembla que només es recorden d’aquest barri per a amagar allò que no volen que es veja.

La Plaça de la Ribera fou el tercer espai que nosaltres proposaren, ja que Delegació també rebutjà l'encreuament dels carrers de vianants Teodor Llorente i València, a 100 m. del Mercat, on no es produeixen aglomeracions. Per tant, no hi havia cap possibilitat d’entorpir el trànsit, ni rodat ni de persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada