6ena MANIFESTACIÓ ANTITAURINA

BECERRADES CADAFALERES MAI MÉS

Dissabte, 24 de setembre de 2011 – 16:30 h.

Lloc: estació de rodalies de tren, Algemesí.



“Quan vaig començar em deien que mai ho aconseguiria, que era una tradició mil•lenària. Ara, fins i tot en els pobles més xicotets, hi ha gent que s’hi oposa”. Waris Dirie, model i símbol de la lluita contra l’ablació.

BECERRADA / JONEGADA:

Festejo taurino en el que se lidian becerros. En ningún caso estos animales podrán superar los dos años de edad, ni causar peligro debido a sus defensas. Pueden actuar en ellos: profesionales, aficionados, o jóvenes que se inician en el mundo del toro. En estos actos debe existir un director de lidia (Un diestro profesional, en el supuesto de que intervengan aficionados). Diccionario Taurino

RESUMINT, és fer açò:

RESUMINT, és fer açò:

VÍDEO DE LES BECERRADES D'ALGEMESÍ

dissabte, 5 de setembre del 2009

Instruccions d'orgatizació

Seguiu aquestes recomanacions:

  1. Estem de dol, aquesta va a ser una concentració silenciosa. Tots els missatges són a les pancartes.
  2. És molt important ignorar els insults i no caure en provocacions.
  3. Acosta’t a qui conegues o t’haja demanat que vingues per tal d’evitar altercats.
  4. No et quedes ni marxes sol/a. En grup som més forts.
  5. Segueix les indicacions del servei d'ordre. Si tens algun dubte o problema acudeix a ells o elles.

Aquesta concentració serà filmada pels mitjans de comunicació i simpatizants. Hem de demostrar que tenim més trellat i educació que la gent taurina.

1 comentari:

  1. Carta enviada al ayuntamiento de la localidad y a todos los periódicos de Valencia. He visto el blog y me ha entristecido mucho esta tortura, pero lo que más me ha crispado los nervios es la imagen de unos niños viendo esa atrocidad ¿Que clase de educación se le están dando a esos niños? Se les educa en torno a la tortura, es una vergüenza.

    Aquí en Soria pasa algo parecido el "Viernes de toros" en las fiestas se San Juan, pues unos jóvenes inexpertos intentan matar al toro, pero tardan en conseguirlo y el animal sufre un montón. No soporto ese día, voy a escribir algo al Heraldo de Soria para que esto acabe. ¡No más tortura animal, basta ya!

    ResponElimina